Laptopuri Refurbished

Laptopuri Refurbished

Laptopuri Refurbished Bucuresti

Laptopuri Refurbished cu Windows

Intr-o lume aflata intr-un continuu progresiv tehnologic, o expansiune necesara si previzionata la nivel global atat de marii producatori de echipamente electronice cat si de cei aflati la acest inceput de drum, comercializarea echipamentelor din categoria laptopuri refurbished reprezinta un pas normal benefic atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Prin definitie, cand discutam de notiunea de „refurbished” intelegem acele produse si echipamente care au fost utilizate anterior de persoane si companii care, uzual, au beneficiat de acestea in baza unui contract de leasing. Prevederile uzuale ale acestor contracte implica returnarea acestor laptopuri, produse si accesorii electronice catre producatorul sau comerciantul care le-a furnizat.

Aceste produse pot fi returnate din mai multe motive, cum ar fi nefuncționalitatea, defectele minore sau chiar simplele schimbări de preferințe ale consumatorilor curenti.

Pentru intreaga gama de echipamentele electronice – laptopuri, desktop-uri, tablete si device-uri electronice, se recomanda executarea unor verificari detaliate atat din punct de vedere tehnico-functional cat si din cel al aspectului fizic si al starii de deterioare existente la acel moment. In mod curent, prin reconditionarea echipamentelor intelegem identificarea problemelor prin acea diagnoza completa absoult necesara, urmata de  înlocuirea componentelor defecte, curățarea și testarea completă a sistemului.

Prin toate aceste etape, in mod clar, se poate asigura functionalitatea completa, aproape identica, cu cea a reperului original.

Va supunem atentiei o serie de particularitati, avantaje si dezvantaje ale produselor din categoria de laptopuri refurbished.laptopuri refurbished bucuresti

Există mai multe avantaje și dezavantaje asociate cu achiziționarea unui laptop refurbished.

Laptop Refurbished – avantaje:

 • Costuri reduse – in mod clar, pentru un laptop refurbished, pretul de achizitie este redus in raport cu un produs electronic nou, ceea ce reprezinta un aspect important atat pentru orice utilizator casnic cat si pentru cei economici.

 • Diagnoza completa, testare si verificare – aceste laptopuri trec printr-un proces de verificare și reparație, ceea ce asigură că orice problemă majoră a fost rezolvată.

 • Garanție extinsa – transmite incredere in ceea ce priveste viitoarea dumneavoastra achizitie.

Laptopuri Refurbished – dezavantaje:

 • Pot prezenta mici urme de utilizatare sau anumite zgarieturi pe carcasa;
 • Unele produse si echipamente au configuratii tehnice mai reduse sau componente care sunt de generatie mai veche. Insa, pe baza diagnozei tehnice si a recomandarilor tehnice din partea personalului autorizat, acestea pot beneficia de un upgrade major care sa le permita sa fie exploatate foarte bine si in conditii de lucru intens in diferite domenii de activitate, plecand de la firmele specializate in deblocari usi, zona de fashion si incaltaminte dama, sau chiar cea de traduceri.

Ca de fiecare data, reiteram si pe aceasta cale importanta solicitarii de informatii tehnice si comerciale doar de la firme autorizate, cu experienta in domeniu, care au personal dedicat pentru a raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra.

Principalele elemente sau particularitati care determina incadrarea acestor echipamente in categoria de laptop refurbished sunt urmatoarele:

 • Laptopuri care au fost utilizate in lantul comercial, showroom-uri sau diferite evenimente de prezentare sau vanzare efectiva;
 • Echipamente si produse electronice care au fost despachetate dar nu au fost exploatate;
 • Produse care prezinta mici lovituri mecanice;
 • Produse care prezinta specificatii tehnice mai slabe;
 • Laptopuri care sunt returnate in baza unor contracte de sponsorizare sau leasing;
 • Echipamente care sunt returnate intr-o perioada scurta de timp, pe baza unor experiente neapreciate de utilizatori precum cei din zona de gaming.

Nu in ultimul rand, tinand cont de toate aceste specificatii si recomandari, este important sa se execute un control final al calitatii produsului respectiv, chiar si o fisa tehnica insotita de un certificat de garantie care sa va acorde acea incredere in viitoarea dumneavoastra achizitie. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne transmiteti mesajele si intrebarile dumneavoastra sau sa ne apelati telefonic. Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Suport Vanzari 24X7

Livrare Rapida 24-48 Ore

Comenzi: 0773986732

X